Obavijest – Produljenje roka za prijavu za upis djece u kraći sportski program te početak provedbe programa

4. siječnja 2023.

S obzirom na brojne izostanke djece te protekle blagdane, produljen je rok za podnošenje prijava za upis djece u kraći sportski program u Dječjem vrtiću Grozdić.

Prijavu za upis djeteta moguće je podnijeti poštom ili osobnim dolaskom na adresu: Dječji vrtić Grozdić, Vrtićka ulica 4, 34340 Kutjevo do 31. siječnja 2023. godine, a prijavnicu za upis djeteta u kraći sportski program moguće je dobiti na upit u Dječjem vrtiću Grozdić, na web stranici vrtića (https://dvgrozdic.hr/), putem e-maila (dv.grozdic@gmail.com) ili preko društvenih mreža Dječjeg vrtića Grozdić (Facebook i Instagram).

Od 9. siječnja 2023. godine u aktivnosti kraćeg sportskog programa bit će uključena sva djeca od 3. godine života do polaska u školu, a koja su uključena u redovni vrtićki program u Dječjem vrtiću Grozdić. Aktivnosti programa izvodit će se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom, u trajanju od 30 do 45 minuta. Tijekom siječnja pohađanje kraćeg sportskog programa neće se naplaćivati.

Od 1. veljače 2023. godine u kraći sportski program bit će uključena samo ona djeca za koju su roditelji podnijeli prijavu za upis u kraći sportski program. Sukladno tome, od veljače će se započeti i s plaćanjem pohađanja kraćeg sportskog programa putem uplatnica (8 eura mjesečno).

Obavijest o provođenju kraćeg sportskog programa za prijavljenu djecu izvan redovnog vrtićkog programa bit će objavljena naknadno na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Grozdić.

 

Prijavnica-Sportski-program-DV-Grozdic

Leave a reply
Zabava u pidžamama[FOTO] “Pčelice” na klizanju

Leave Your Reply