DV Grozdić zauzeo treće mjesto u ukupnom poretku na 20. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića PSŽ

16. svibnja 2024.

Jubilarni 20. Olimpijski festival dječjih vrtića Požeško-slavonske županije održao se danas na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi.

Među više od 500 djece iz 12 vrtića s područja Požeško-slavonske županije ove se godine našla i ekipa Dječjeg vrtića Grozdić koja je na kraju zauzela visoko treće mjesto u ukupnom poretku.

Zlatnu medalju našem su vrtiću donijeli dječaci Noa Đajić, Ben Vujičić, Samson Voštog i Ivano Jambrečina u štafeti 4x25m. U istoj disciplini zlatnu su medalju donijele i djevojčice Tina Barić, Lucija Šveiger, Iris Baričević te Viktoria Hora. Treću zlatnu medalju Dječjem vrtiću Grozdić donijela je djevojčica Lucija Šveiger u trčanju na 50m.

Srebrnom medaljom okitili su se dječak Karlo Galić u bacanju loptice te djevojčica Kiara Kljajić u skoku u dalj.

Obje naše ekipe, dječaci i djevojčice, u malom su nogometu nespretno ispali u polufinalu, dok je mješovita ekipa dječaka i djevojčica u vrtku ispala u prvom krugu natjecanja.

Ovim putem čestitamo svim našim mališanima koji su danas dali sve od sebe na sportskim terenima, kao i našim trenericama Ani i Emi koje su ih marljivo uvježbavale posljednjih nekoliko tjedana.

Osim djeci i trenericama, čestitke i zahvale zaslužuju i tete koje su danas bile u pratnji naših mališana, kao i roditelji koji su došli i podržali sve naše sportaše.

 

Upis djece u Dječji vrtić Grozdić za pedagošku godinu 2024./2025.Tjedni jelovnik – svibanj