Započelo provođenje kraćeg sportskog programa

24. siječnja 2023.

Već treći tjedan za redom u Dječjem vrtiću Grozdić održavaju se aktivnosti u sklopu novog, kraćeg sportskog programa. U aktivnosti programa trenutno su uključena sva djeca od 3. godine života do polaska u školu koja pohađaju redovni vrtićki program u našem Vrtiću, ali i jedna skupina djece izvan redovnog vrtićkog programa. Osim aktivnosti za vrtićku djecu, posebne aktivnosti u sklopu programa osmišljavaju se i provode i za djecu koja u našem vrtiću pohađaju jaslički program. Svaka skupina u aktivnosti je programa uključena tri puta tjedno u trajanju od 30 do 45 minuta.

Ovim putem još jednom napominjemo svim zainteresiranim roditeljima da prijavu za upis djeteta u kraći sportski program mogu podnijeti do 31. siječnja 2023. godine poštom ili osobnim dolaskom na adresu Dječji vrtić Grozdić, Vrtićka ulica 4, 34340 Kutjevo. Prijavnicu za upis djeteta u kraći sportski program moguće je dobiti na upit u Dječjem vrtiću Grozdić, na web stranici vrtića (https://dvgrozdic.hr/), putem e-maila (dv.grozdic@gmail.com) ili preko društvenih mreža Dječjeg vrtića Grozdić (Facebook i Instagram).

Leave a reply
Natječaj za prijem radnika u radni odnos – Voditelj/voditeljica sportskog programa[FOTO] Mađioničarska predstava Joze Boze oduševila Grozdiće

Leave Your Reply