Vrtiću odobrena sredstva za provedbu projekta „Igrom do dječjeg osmijeha“

2. listopada 2023.

Dječji vrtić Grozdić i Europska razvojna agencija Grada Kutjeva – ERA d.o.o. uspješno su prijavili projekt „Igrom do dječjeg osmijeha“ na Javni poziv za Program prekogranične suradnje Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu. Cilj je programa potpora Hrvatima u Bosni i Hercegovini i osnaživanje područja Republike Hrvatske, jačanje konkurentnosti i ostvarenje vlastitih razvojnih potencijala te brži gospodarski oporavak koji bi spriječio iseljavanje stanovništva, smanjenje negativnog demografskog trenda i održiv razvoj, poboljšanje dostupnosti socijalne, društvene i javne infrastrukture.

U okviru spomenutog programa Dječjem vrtiću Grozdić i njegovom partneru Dječjem vrtiću Tomislavgrad odobreno je ukupno 28.380,00 eura za provedbu projektnih aktivnosti – 12.449,00 eura Dječjem vrtiću Grozdić te 15.931,00 eura Dječjem vrtiću Tomislavgrad. Odobrena sredstva Dječji vrtić Grozdić utrošit će na kupnju didaktičke opreme, igračaka, knjiga i slikovnica za jasličke i vrtićke odgojne skupine, dok će Dječji vrtić u Tomislavgradu urediti i opremiti dječje igralište.

Leave a reply
„Pčelice“ u zanimljivoj jesenskoj šetnji gradom„Pčelice“ sudjelovale na pikniku predškolaca u sklopu Dječjeg tjedna u Požegi

Leave Your Reply