Sportski program Dječjeg vrtića Grozdić

6. prosinca 2022.

Od 1. siječnja 2023. godine Dječji vrtić Grozdić započinje s provođenjem kraćeg sportskog programa. Riječ je o programu koji je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a kojemu je cilj poticanje pravilnog rasta i razvoja djece predškolske dobi, razvoj motoričkih sposobnosti te poticanje pozitivnog odnosa prema vježbanju, sportu i zdravom načinu života.

U kraći sportski program uključene su opće pripremne vježbe za razvoj svih mišićnih skupina, vježbe za razvoj prirodnih oblika kretanja, bazični elementi atletike i gimnastike, vježbe korektivne gimnastike sa i bez rekvizita, različite igre s rekvizitima, vježbe s loptama, momčadske igre (timski sportovi) te vježbe za razvoj ritma uz primjenu udaraljki i glazbenu pratnju. Sve navedene aktivnosti organizirat će se na način da razvijaju suradnju među djecom te da pridonose razvoju njihove samostalnosti, sigurnosti i samoinicijativnosti.

Sportski program provodit će se u prostorima Dječjeg vrtića Grozdić, dva puta tjedno u trajanju od 30 do 45 minuta, a provodit će ga kineziologinja za svu zainteresiranu djecu od 3. godine života do polaska u školu.

Uz cijenu redovitog programa, roditelji djece uključene u redovni program Vrtića sportski će program plaćati dodatnih 8 eura mjesečno. U sportski se program mogu upisati i sva zainteresirana djeca koja nisu uključena u redovni vrtićki program  u Dječjem vrtiću Grozdić. Cijena sportskog programa i za njih će iznositi 8 eura mjesečno.

Prijavu za upis djeteta u sportski program Dječjeg vrtića Grozdić moguće je podnijeti poštom ili osobnim dolaskom na adresu: Dječji vrtić Grozdić, Vrtićka ulica 4, 34340 Kutjevo, a prijavnicu je moguće dobiti na upit u Dječjem vrtiću Grozdić, na web stranici vrtića (https://dvgrozdic.hr/), putem e-maila (dv.grozdic@gmail.com) ili preko društvenih mreža Dječjeg vrtića Grozdić (Facebook i Instagram).

Prijave za upis djece u sportski program Dječjeg vrtića Grozdić primaju se do 31. prosinca 2022. godine.

Za sve dodatne informacije vezane uz podnošenje prijave ili provođenje sportskog programa možete nam se obratiti na broj telefona: 034/255-175 (radnim danom od 8 do 14h) te na e-mail adresu: dv.grozdic@gmail.com.

 

Prijavnica – Sportski program DV Grozdić

Leave a reply
Priredba za Svetog NikoluBožićna radionica u “Bubamarama”

Leave Your Reply