Održana završna priredba Dječjeg vrtića Grozdić

27. svibnja 2023.

Jučer je u poslijepodnevnim satima u prostorijama Dječjeg vrtića Grozdić održana završna priredba za pedagošku godinu 2022./2023.

Nakon uvodnog pozdrava ravnateljice vrtića, odgojiteljice Marijane Marković, okupljenim su se gostima prigodnim programom predstavila djeca četiriju odgojnih skupina. Naše „Bobice“, „Leptirići“, „Bubamare“ i „Pčelice“ pjevale su, plesale, recitirale i glumile, a na kraju su, zajedno s roditeljima, uživale u slasticama i zajedničkom druženju.

Na kraju službenog dijela programa, starijoj vrtićkoj skupini uručene su diplome, kapice i pokloni za uspješno završen program predškole te kraj njihovih vrtićkih dana, a najveće oduševljenje izazvali su konfeti ispaljeni njima u čast.

Ovom se prilikom još jednom zahvaljujemo svima koji su se odazvali pozivu i svojom prisutnošću na završnoj priredbi podržali rad i trud djece i njihovih odgojiteljica. Posebna zahvala ide i odgojiteljicama, ali i svim ostalim djelatnicama Dječjeg vrtića Grozdić bez kojih održavanje ovogodišnje priredbe ne bi bilo moguće.

 

Leave a reply
Upisi u Dječji vrtić Grozdić za pedagošku godinu 2023./2024.Privremeni rezultati upisa djece u Dječji vrtić Grozdić za pedagošku godinu 2023./2024.

Leave Your Reply